Авто

Названа дата початку продажів нового Volkswagen Tayron GTE

Share
Суперекономічна модифікація кросовера з’явиться у продажу влітку цього року.
Ринковий дебют Volkswagen Tayron GTE запланований на червень 2020 го. Такий кросовер оснащується гібрида, який гарантує SUV завидну економічність – всього два літри палива на кожну “сотню” пробігу. Про початок тестової збірки економічною новинки стало відомо кілька днів тому, коли в мережу потрапили перші фото Tayron GTE, зроблені на заводі FAW- Volkswagen. Від стандартного кросовера гібридна версія відрізняється новим бампером, ефектними ДГЗ на світлодіодах, які отримали оригінальне C-образне зображення, а також зміненої оптикою і переробленої гратами радіатора.
У довжину новинка досягає 4 590 мм при колісній базі в 2 731 мм. 

До складу гібридної силової установки входять 1,4-літровий TSI і електродвижок. На допомогу їм виробник вибрав комплект високоефективних батарей, що дозволяють авто проїхати до 50 кілометрів на одній електриці. 

Стандартний Volkswagen Tayron надає рух один з двох турбомоторів: 150-сильний на 1,4 літра і дволітровий з віддачею 186 «коней». Обидва вони поєднуються з 7-ступінчастим “роботом”. Доступний тип приводу – передній або повний. Серед оснащення Tayron GTE – сучасна мультимедіа з гігантським тачскріном, зручна віртуальна «приборка», камери кругового огляду, LED-оптика та інше. За доплату крос обладнають адаптивним круїз-контролем, системою моніторингу «сліпих» зон, ефектною панорамним дахом і т.п.

Прицінитися до новинки можна буде ближче до початку продажів. Нагадаємо, звичайний Tayron в «піднебесних» автосалонах коштує мінімум 188 800 юанів (понад 700 тис гривень). Якщо оснастити кросовер максимально, його прайс виросте до 319 800 юанів (1,4 млн гривень). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Volkswagen

Останні записи

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024