Названа дата початку продажів нового Volkswagen Tayron GTE

0
745
Суперекономічна модифікація кросовера з’явиться у продажу влітку цього року.
Ринковий дебют Volkswagen Tayron GTE запланований на червень 2020 го. Такий кросовер оснащується гібрида, який гарантує SUV завидну економічність – всього два літри палива на кожну “сотню” пробігу. Про початок тестової збірки економічною новинки стало відомо кілька днів тому, коли в мережу потрапили перші фото Tayron GTE, зроблені на заводі FAW- Volkswagen. Від стандартного кросовера гібридна версія відрізняється новим бампером, ефектними ДГЗ на світлодіодах, які отримали оригінальне C-образне зображення, а також зміненої оптикою і переробленої гратами радіатора.
У довжину новинка досягає 4 590 мм при колісній базі в 2 731 мм. 

До складу гібридної силової установки входять 1,4-літровий TSI і електродвижок. На допомогу їм виробник вибрав комплект високоефективних батарей, що дозволяють авто проїхати до 50 кілометрів на одній електриці. 

Стандартний Volkswagen Tayron надає рух один з двох турбомоторів: 150-сильний на 1,4 літра і дволітровий з віддачею 186 «коней». Обидва вони поєднуються з 7-ступінчастим “роботом”. Доступний тип приводу – передній або повний. Серед оснащення Tayron GTE – сучасна мультимедіа з гігантським тачскріном, зручна віртуальна «приборка», камери кругового огляду, LED-оптика та інше. За доплату крос обладнають адаптивним круїз-контролем, системою моніторингу «сліпих» зон, ефектною панорамним дахом і т.п.

Прицінитися до новинки можна буде ближче до початку продажів. Нагадаємо, звичайний Tayron в «піднебесних» автосалонах коштує мінімум 188 800 юанів (понад 700 тис гривень). Якщо оснастити кросовер максимально, його прайс виросте до 319 800 юанів (1,4 млн гривень). 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!