В мережі показали перші фотографії універсала Volkswagen Arteon

0
2235

Новинка була помічена під час фінального тестування.

Універсал Volkswagen Arteon потрапив в об’єктиви фотошпигунів на європейських дорогах. Дивним виявилося те, що на автомобілі абсолютно відсутній будь-який камуфляж. Седан Arteon виглядає неймовірно вимогливо і кузов універсал не зіпсували дизайн, а навпаки, додав деякі нові риси, які гармонійно доповнюють вигляд автомобіля.

Седан Arteon побудований на базі Audi A5 і здатний похвалитися як відмінним екстер’єром, так і комфортабельним салоном. Під капотом автомобіля ховається 2,0-літровий турбований рядний TSI потужністю 268 к.с.

У США силовий агрегат TSI поєднується з 8-ступінчастою АКПП з гідротрансформатором. В Європі пропонується фірмова трансмісія DSG, а також варіант з дизельним двигуном аналогічного об’єму.

Також з’явилася інформація про те, що німецький автовиробник розробляє 400-сильну модифікацію Arteon R . Інсайдери повідомляють, що під капотом оселиться продуктивний двигун VW VR6.

Універсал Arteon вже не перший раз помічають під час тестування. Раніше модель «засвітилася» в Швеції. Фахівці припускають, що дебют автомобіля відбудеться в 2021 році. Даних про те, чи з’явиться Arteon в Україні, не надходило.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!