Renault Talisman оновився і отримав новий двигун

0
1607

Компанія Renault показала оновлений Talisman, який надійде до дилерів Європи в червні 2020 року. Новинка пережила легкий фейсліфтінг, отримала розширений набір обладнання, автопілот 2-го рівня і нову «турботрійку».

У числі візуальних відмінностей від дореформеної моделі є нова решітка радіатора і передній бампер. Оптика – світлодіодна, а матричні фари доступні в якості опції. Також, оновлений Talisman обзавівся 10,2-дюймової цифровою панеллю приладів та інформаційно-розважальною системою Easy Link з 9,3-дюймовим екраном. З підтримкою Android Auto і  Apple CarPlay .

Список обладнання поповнився автопілотом 2-го рівня: він може самостійно взяти на себе управління на швидкості до 160 км / год, а також розвинути швидкість і гальмувати аж до повної зупинки. Крім іншого Talisman залишається єдиною моделлю в сегменті, яка за замовчуванням комплектується повнокерованим шасі 4Control. До того ж в оснащення моделі входять адаптивні амортизатори.

Що стосовно моторної гами, то в неї увійшли новий 3-циліндровий 1,3-літровий турбодвигун потужністю 160 кінських сил. Він працює з 7-ступінчастим “роботом” з подвійним зчепленням. Також доступний колишній 1,8-літровий силовий агрегат з віддачею 225 кінських сил.

Дизельна лінійка представлена ​​1,7-літровою 4-циліндровою установкою, яка видає 120 або 150 кінських сил (в залежності від ринку) і працює в парі з 6-ступінчастою МКПП.

Крім того, для Talisman передбачений 2,0-літровий агрегат Blue dCi в двох варіантах форсування: 160 або 200 кінських сил. Він поєднується з 6-ступінчастою КПП з подвійним зчепленням.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!