Експерти назвали ТОП-3 кращих моделі Volvo на вторинному ринку (фото)

0
1944

Машини названого виробника довговічні, їх двигуни відрізняються надійністю і витривалістю.

Лідером визнали седан Volvo S60 першої генерації, модель випускали на одній платформі 10 років. Автомобіль має високий рівень комфорту і елементи пасивної безпеки. Експерти відзначають конструкцію підвіски і міцний кузов. Базовим двигуном є 2,4-літровий атмосферний мотор потужністю 140 к. с, є і більш продуктивна версія потенціалом 170 к. с., пише UaMotors.

На другій позиції знаходиться кросовер Volvo XC90, який проводився 12 років, потім його змінила модель наступного покоління. Машина є універсальною, вона має зручний кузов і відноситься до сімейних автомобілів. Представник SUV-сегмента володіє середніми позашляховими характеристиками, передбачений високий рівень пасивної безпеки і широкий перелік штатних опцій. У лінійку моторів включені два ДВС з робочою камерою 2,4 і 2,5 л потужністю від 165 до 315 к. с.

Третій рядок у ТОП-3 займає Volvo XC70, даний 5-дверний універсал відрізняється комфортністю і надійністю. На вторинному ринку України можна знайти машини третього покоління, які мають силові агрегати потенціалом 165-300 к. с., що працюють на ДП або високооктановому бензині.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!