Крос-купе Renault Arkana з’явиться під брендом Samsung

0
919

Автовиробник випустить Renault Arkana для корейського ринку під брендом Samsung.

Корейська компанія має намір випустити крос-купе Renault Arkana на місцевий ринок під назвою Samsung XM3 . Цю інформацію підтверджує новий тизер автомобіля, який зберіг назву предсерийного концепту Samsung XM3 Inspire.

Серійна модель для Кореї втратила з назви приставку Inspire і на ринку з’явиться під ім’ям Samsung XM3. Варто відзначити, що автомобіль практично повністю повторює крос-купе Renault Arkana для ринку Європи. Відмінності полягають лише в повністю хромованій решіткці радіатора, нових ВТФ і задньому бампері який отримав два трапецієподібних патрубки вихлопної системи, замість одного круглого як у  Arkana.

Точних відомостей про інтер’єрі новинки не надходило, однак корейські ЗМІ вважають, що в салоні з’явиться мультимедійна система з вертикальним дисплеєм і цифрова панель аналогічна Renault Clio і  Captur для європейського ринку.

Технічні відомості також знаходяться під секретом. Фахівці припускають, що в основу автомобіля ляже платформа CMF-B , яка використовується в європейських Clio і  Captur . Нагадаємо, що Arkana побудована на шасі B0 від  Duster .

Під капотом XM3 напевно буде знаходитися турбований 1,3-літровий двигун H5H від  Renault-Daimler потужність якого буде збільшена до 157 к.с. В якості трансмісії швидше за все буде використовуватися безальтернативний семиступінчастий “робот” з подвійним зчепленням і приводом на передні колеса.

Прем’єра Samsung XM3 відбудеться вже 21 лютого, однак поки не відомо чи з’явиться модель за межами ринку Південної Кореї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!