Авто

Названі найнадійніші автомобілі у світі

Share

Аналітики консалтингової компанії JD Power провели опитування власників трирічних автомобілів і виявили найбільш надійні марки в світі.

Переможцем в 2019 році став південнокорейський бренд Genesis, пише Motor .

Всього експерти опитали по 100 власників автомобілів кожного бренду і проаналізували кількість проблем, з якими вони зіткнулися за два роки експлуатації. При цьому скарги ділять на кілька категорій, але враховують все: починаючи від виходу з ладу фар і закінчуючи проблемами з підключення смартфона через Bluetooth, а також переоціненими водієм можливостями асистують систем.

За підсумками опитування, виробником найнадійніших автомобілів стала південнокорейська марка Genesis: у двох моделей виявили 89 скарг на 100 автомобілів. На другому місці опинився Lexus, у якого зафіксували 100 скарг, а третє місце дісталося «Бьюїк» з результатом 103 скарги. При цьому Genesis бере участь в рейтингу вперше – за правилами, автомобілі бренду повинні продаватися на ринку не менше трьох років, щоб взяти участь в дослідженні.

На останніх місцях рейтингу розташувалися чотири виробники, у яких на кожну машину надійшло в середньому по дві скарги від кожного власника. У їх числі: Volvo (185 скарг), Jaguar (186 скарг), Chrysler (214 скарг) і Land Rover з рекордним показником в 220 скарг на 100 машин.

До цього вісім років поспіль перше місце в рейтингу найбільш надійних трирічних автомобілів утримував Lexus. У минулому році він покращив свій показник з 106 проблем до 100, проте все одно був зрушений на друге місце маркою Genesis. Південнокорейський бренд вже брав участь в дослідження JD Power, але тільки як новий автомобіль – в цій категорії він дебютував з другого місця, а потім двічі ставав лідером.

Крім того, експерти відзначили поліпшення середнього показника по індустрії. Він зменшився лише на два пункти (з 136 до 134 проблем), проте за словами організаторів, цей показник – кращий за останній 31 рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Genesis

Останні записи

Преміальний суббренд Hyundai готує три цікаві новинки

До початку Фестивалю швидкості в Гудвуді залишається менше двох місяців, і подія вже обіцяє бути…

14.05.2024

McLaren готує нову ікону швидкості

McLaren готує до випуску новий гіперкар, який обіцяє стати гідним наступником знаменитого P1 . За…

13.05.2024

Ford Transit оновився і обзавівся DSG: автомобіль виявився не таким вже й дорогим

Ford активно оновлює свої легкі комерційні транспортні засоби, у тому числі Transit Connect, розроблений спільно…

13.05.2024

Названо найнадійніші машини та автомобільні бренди за версією європейців

Власні рейтинги надійності публікує чимало організацій, але найчастіше роблять саме американські аналітики. Але такі органи…

13.05.2024

Mercedes-Benz переглянув обладнання C-Class та GLC

Mercedes-Benz C-Class та GLC отримали нову мультимедіа. Остання версія системи MBUX підтримує мережі 5G, а…

13.05.2024

Нова Mazda CX-5 збереже назву, але стане гібридом

Найпопулярніший у лінійці компанії Mazda кросовер CX-5 продається з кінця 2011 року і у своєму…

13.05.2024