Опубліковані перші зображення нового Renault Logan

0
3099

Не так давно в мережі з’явилися перші шпигунські знімки нової генерації Dacia Logan, яка в нашій країні продається під маркою Renault. Судячи з фотографій тестового прототипу, новинка отримає світлодіодні фари, проте вся оптика не ​​буде замінена, що дозволить автомобілю залишатися в сегменті бюджетних.

Під шаром щільного камуфляжу вдалося розгледіти ряд відмінних рис новинки. Крім того, знімки дозволило дизайнерам зобразити екстер’єр майбутньої новинки.

Автомобіль зміниться в пропорціях: дах в задній частині стане більш похилим, а задній звис збільшиться. Автомобіль отримає більш сучасну зовнішність. Чого тільки варта поява дверних ручок під природний хват. Судячи з фотографій закамуфльованих зразків, за задніми дверима можуть з’явитися додаткові віконця. Задню оптику художники зобразили не схожою на ту, що ми бачили на тестовому екземплярі.

Очікується, що в основу європейського Logan ляже платформа CMF-B, яку вже використовують в нових Renault Clio, Captur і Nissan Juke другого покоління. Поки немає інформації про моторній гамі седана, проте можна припустити, що деякі двигуни він запозичить у більш дорогого хетчбека Clio.

Очікується, що Logan для ринку Європи під румунським брендом Dacia дебютує на Паризькому автосалоні в жовтні. А ось в продаж в Європі модель надійде тільки до кінця 2020 року або початку 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!