Складено ТОП-5 абсолютно нових електромобілів 2020 року

0
1088

Складено ТОП-5 абсолютно нових електромобілів 2020 року на тлі поповнення ринку сучасним транспортом. Вони відповідають екологічним стандартам, що важливо в умовах глобального потепління.

У список потрапили електрокари Audi e-tron Sportback, випуск яких почнеться навесні 2020 року. Відмінністю даної моделі є повний привід Quattro і підвищена прохідність за рахунок перемикання навантаження на задні і передні колеса.Батарея машини забезпечує запас ходу 446 км. Продажі Audi e-tron Sportback почнуться в листопаді 2020 року, а обмежену партію зроблять вже в квітні спеціально для ринку Азії. Модель виділяється футуристичним дизайном кузова при збереженні стандартного для продукції бренду стилю. Далі йде Tesla Model Y з агрегатом потужністю 230 к.с. і акумулятором, що забезпечує подолання 350 км на одному заряді.

У списку складається Ford Mustang Mach-E з великим екраном приладової панелі, яка управляється жестами і голосом завдяки віртуальним помічникам. Електромобіль отримав силову установку на 270 к.с. Зовні модель не відрізняється від машин з бензиновими двигунами. Наступним йде пікап Rivian R1T, але ця модель доступна лише для попереднього замовлення в США.

Останнім у списку значиться BMW iX3 з акумулятором, що дозволяє долати до 400 км на одному заряді. Подробиці про цей електромобілі з’являться навесні. При випуску цієї машини виробник змістив акцент на зручність водія і пасажирів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!