Авто

Mercedes до 2022 року випустить 32 нових автомобіля

Share

Компанія Mercedes-Benz планує до 2022 року розробити і випустити на ринок 32 нових автомобіля, повідомляє Autocar з посиланням на власні джерела в німецькому автогіганті. Серед них буде багато електромобілів, гіперкар Project One і кросовер Smart.

Велику увагу Mercedes-Benz приділить новим поколінням таких моделей, як C-Class, S-Class і SL. Так, новий SL з’явиться на початку 2021 року у вигляді спорткара 2 + 2.

Також велика увага буде приділятися оновленню високопродуктивної модельної лінійки AMG. Зокрема, в ній з’явиться нова флагманська модель – GT 4-Door Coupé – з гібридною силовою установкою, яка заряджається загальною потужністю 800 к.с. Також випустять “хардкорний” GT Black Series.

До 2022 року німецький автогігант планує розширити модельну лінійку Smart. Для цього німцям доведеться тісніше співпрацювати з китайською корпорацією Geely, яка володіє 50-ма відсотками акцій цього бренду невеликих автомобілів. Однією з цих новинок стане компактний міський електричний кросовер. Його будуть випускати в Китаї, а звідти ввозити в Європу.

Крім того, Mercedes планує до 2022 року розробити і випустити на ринок п’ять нових електромобілів під своїм суббрендом EQ. Серед них – серійні версії концептів EQA і EQS, а також нові моделі EQB, EQE і EQG.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Mercedes

Останні записи

Ford розробляє недорогу модель замість Fiesta: що відомо про цю машину

Виробництво Ford Fiesta завершено. Fiesta - найдешевша модель американської компанії на світовому ринку. Однак її…

02.05.2024

Штрафи і навіть тюремний термін: Українців попередили про проблеми з водійськими правами

Міністерство внутрішніх справ України закликає громадян не купувати підроблені водійські посвідчення та нагадує про наслідки…

02.05.2024

Які авто купують українці: названо лідерів квітня

У квітні українці зареєстрували понад 5,7 тисячі нових легкових авто. У лідерах Toyota, Renault і Volkswagen.…

01.05.2024

Експерт розповів, коли ввімкнення круїз-контролю небезпечне для водія

Сучасні автомобілі оснащуються безліччю корисних опцій, що спрощують водіння і роблять його більш комфортним. Директор…

01.05.2024

Peugeot випускатиме спорткари завдяки новому підрозділу

Компанія Peugeot розкрила плани розширення свого модельного ряду за рахунок збільшення кількості високопродуктивних моделей, натякаючи…

01.05.2024

Mercedes-Benz презентував «оновлений» S-Class

Флагманський седан Mercedes-Benz S-Class пройшов плановий рестайлінг. Він отримав ряд сучасних функцій, а також два нові відтінки…

01.05.2024