Mercedes до 2022 року випустить 32 нових автомобіля

0
405

Компанія Mercedes-Benz планує до 2022 року розробити і випустити на ринок 32 нових автомобіля, повідомляє Autocar з посиланням на власні джерела в німецькому автогіганті. Серед них буде багато електромобілів, гіперкар Project One і кросовер Smart.

Велику увагу Mercedes-Benz приділить новим поколінням таких моделей, як C-Class, S-Class і SL. Так, новий SL з’явиться на початку 2021 року у вигляді спорткара 2 + 2.

Також велика увага буде приділятися оновленню високопродуктивної модельної лінійки AMG. Зокрема, в ній з’явиться нова флагманська модель – GT 4-Door Coupé – з гібридною силовою установкою, яка заряджається загальною потужністю 800 к.с. Також випустять “хардкорний” GT Black Series.

До 2022 року німецький автогігант планує розширити модельну лінійку Smart. Для цього німцям доведеться тісніше співпрацювати з китайською корпорацією Geely, яка володіє 50-ма відсотками акцій цього бренду невеликих автомобілів. Однією з цих новинок стане компактний міський електричний кросовер. Його будуть випускати в Китаї, а звідти ввозити в Європу.

Крім того, Mercedes планує до 2022 року розробити і випустити на ринок п’ять нових електромобілів під своїм суббрендом EQ. Серед них – серійні версії концептів EQA і EQS, а також нові моделі EQB, EQE і EQG.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!