Skoda представила концепт кросовера, який менший за Karoq

0
873

Компанія Skoda на автошоу в Нью-Делі представила концепт кросовера Vision IN, який виявився меншим за Karoq. Модель розроблялася спеціально для ринку Індії.

Довжина нового кросовера досягає 4 256, висота – 1 589, а колісна база – 2 671 мм. Ці параметри свідчать про те, що нова модель набагато менша європейського Karoq. Такі маленькі розміри виробник пояснює особливостями ринку Індії і бажаннями споживачів. Vision IN оснащений масивними повітрозабірниками, гратами радіатора з оригінальним «кристалічним» дизайном, двох’ярусної світлодіодним оптикою, алюмінієвим спойлером і L-образними ходовими вогнями. Для обробки салону використовувалися натуральні матеріали. Відмінною особливістю стали виконані з кришталю накладки. Такий же елемент присутній на передній панелі.

Новий автомобіль побудований на базі MQB-A0-IN. Він укомплектований 1,5-літровим турбомотором на 150 кінських сил і 150 одиниць крутного моменту. До першої сотні кілометрів кросовер розганяється за 8,7 секунди. Максимальна швидкість моделі 195 км / г. Серійна версія, побудована на базі концепту Vision IN, надійде в продаж в 2021 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!