Categories: Авто

З’явилися фото оновленого седана Mercedes-Benz C-class

Share
Як показали «шпигунські» знімки, зроблені в засніженій Швеції, робота над новим поколінням моделі (індекс W206) йде повним ходом. Очікується, що старт продажів новинки намічений на 2022 рік. Помічений прототип все ще повністю закамуфльований, але маскування ця здається стала трохи тоншою, ніж раніше. Ми можемо бачити більшу частину оновлених передніх фар з незграбним зовнішнім виглядом. Ззаду розташовані горизонтально розташовані задні ліхтарі. Хоча зараз важко сказати, є ймовірність, що задні ліхтарі «заходять» на кришку багажника, як це реалізовано у нинішнього седана A-класу, купе CLA і CLS.
Хоча форма і розмір розкішного седана залишаться схожими в порівнянні з існуючою моделлю, нове покоління W206 буде побудовано на переглянутої платформі MRA, яка буде підтримувати безліч плагін-гібридних силових агрегатів. 

Чекайте двохважельну передню підвіску в поєднанні з задньою, а також адаптивні амортизатори, які будуть доступні на більш дорогих комплектаціях.

Поки що немає зображення інтер’єру новинки, але з деяких сторін ми можемо бачити, що немає ніякої інформаційно-розважальної системи, схожої на планшет, що стирчить з приладової панелі. Це означає, що сенсорний екран мультімедійкі MBUX, буде інтегрований в центральну консоль. 

Повідомляється, що «заряджений» C63 одержить не 4.0-літровий V8 з двома турбінами, а плагін-гібридний мотор 4,0-літровий аналог, створений на базі двигуна M139, використовуваного в новому A45, де він видає 416 к.с. (500 Нм). 

Ми ще багато чого не знаємо про W206. Вважається, що нам доведеться чекати до початку жовтня цього року, щоб побачити нову «цешку» на Паризькому автосалоні. Деякі джерела повідомляють, що з часом, покупцям буде запропонована повністю електрична версія машини. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Водіям розповіли, що потрібно забороняти шиномонтажникам під час встановлення зимової гуми

Незабаром настає час зміни сезонних шин, черги в шиномонтаж стануть величезними, а співробітники намагатимуться виконувати…

09.10.2024

Новий кросовер Dacia Bigster представили офіційно (ФОТО)

Тривале очікування, яке почалося ще 2021 року, завершилося. У Європі відбулася офіційна прем'єра нового кросовера…

09.10.2024

Компанія Volkswagen відмовиться від екранів у майбутніх моделях

Електромобілі стали справжнім головним болем для автовиробників та інженерів. Дані показують, що продажі істотно нижчі…

09.10.2024

У шиномонтажі пояснили переваги та недоліки вибору широкої чи вузької гуми

Вибір зимових шин - завдання не з простих, особливо коли автовиробник допускає кілька розмірів для…

09.10.2024

BMW представила нове покоління кабріолету Mini Cooper із потужними ДВЗ

BMW випустила нове покоління кабріолету Mini Cooper, який оснащений дахом, що складається всього за 18…

09.10.2024

Водіям розповіли, чого слід уникати під час розмови з поліцейським

Більшість автовласників намагаються уникати зустрічей із співробітниками поліції, навіть якщо вони не мають жодних явних…

09.10.2024