Передня частина нового Mercedes-AMG E63 з’явилася на фото

В інтернеті з'явилася фотографія, на якій зображений високопродуктивний Mercedes-AMG E63 2021 модельного року. Нам також показують передню частину звичайного E-класу.

Час читання: 2 хв.
0

Опубліковані в соціальній мережі Instagram розмиті фотографії, які демонструють зовнішній вигляд звичайної версії моделі бізнес-класу, а також його високопродуктивну версію Mercedes-AMG E63. Зазначу, що навіть те виконання авто, яке я назвав «звичайним», швидше за все отримало «пакет» стайлінгу Mercedes-AMG, судячи з великим воздухозаборникам в передньому бампері.

 Що стосується більш потужного виконання машини, важко сказати, чи маємо ми справу зі стандартним E63 або ж це більш «гаряча» версія E63 S, але, тим не менш, авто виглядає дуже круто. Нарешті автомобіль отримав фальшрадіаторні грати Panamericana в стилі ретро з вертикальними планками. 

Оновлена ​​версія моделі бізнес-класу отримала повністю змінені фари, які роблять E-Class 2021 модельного року візуально дуже схожим на розкішне купе CLS. 

Судячи з раніше отриманими «шпигунським» знімках прототипу новинки, які були опубліковані в соціальних мережах, задні ліхтарі також будуть значно змінені, ставши більш широкими і, можливо, більш значними за своїми розмірами.

Реклама

Нова версія моделі, яка отримає індекс W213, також зазнає деяких змін в салоні – відомо про наявність новітньої інформаційно-розважальної системи MBUX (два 10,25-дюймових екрану). З’являться додаткові системи допомоги водієві, покупцям будуть запропоновані сім плагін-гібридних моторів, а також нові рядні «шістки».

Швидше за все, офіційна презентація оновленого седана / універсалу Mercedes E-Class має відбутися в найближчі тижні або місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!