Один із найкрасивіших автомобілів за всю історію виставили на продаж (Фото)

0
384

Кожен шанувальник спортивних автомобілів скаже вам, що Ferrari 250 це легендарна лінійка авто. Що вже говорити про унікальну 250 GTE 2+2 Series II, яку виставили на торги. Вона вважається одним з найкрасивіших автомобілів за всю історію автовиробника. Однак даний екземпляр ще більш особливий і цінний.

Рідкісний спортивний автомобіль Ferrari 250 GTE 2+2 Series II 1961-го року випуску не так давно був виставлений на продаж. Наступного року йому виповниться вже шість десятків років. На автомобілі заводська класична червона фарба, і сама по собі машина в ідеальному стані, як з технічної частини, так і за зовнішнім виглядом та інтер’єром. Однак виставлений на продаж автомобіль відрізняється серед всіх інших примірників, він ще більш особливий і унікальний.

Варто відзначити хромовані бампери і класичні колісні диски з безліччю спиць. Сидіння в салоні зроблені з бежевої шкіри високої якості. Також встановлено легендарне спортивне кермо, яке можна помітити на фотографіях гоночних автомобілів цієї моделі в минулому столітті.

Добре помітно по знімках, що автомобіль знаходиться в ідеальному технічному стані, а також немає проблем з салоном і зовнішнім виглядом. Автомобіль був проданий першим власником в 1988-му році, на той момент був пробіг в 77 301 км.

З 1990 по 1997-ті роки, Ferrari автомобіль піддався сильній реставрації, і наступні 22 роки проїхав всього трохи більше чотирьох тисяч кілометрів. Автомобіль оцінили в 445 тисяч доларів. У комплекті йде оригінальний домкрат і інструменти – все, що йшло в комплекті при покупці. Слід підкреслити, що модель виготовлялася протягом чотирьох років – за цей період з конвеєра зійшло 954 примірника. Немає ніяких сумнівів, що виставлений на продаж автомобіль знаходиться в чудовому стані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!