З’явилися фотографії оновленого кабріолета BMW 4 серії

0
486
Зарубіжні видання опублікували фотографії з випробувань оновленого BMW 4 серії в кузові кабріолет. Презентацію новинки можна очікувати в кінці цього року – швидше за все, першим покажуть купе, а вже потім представлять родстер.

Чесно кажучи, ми втомилися бачити прототипи BMW 4 Series наступного покоління в кузові купе і кабріолет в закамуфльованому вигляді. Проте, баварська компанія продовжує приховувати зовнішній вигляд своїх новинок під сильним камуфляжем. Варто відзначити, що купе і кабріолет 4 Series це по суті той же седан 3-й Series, але їх, керівництво бренду вирішило виділити в окреме сімейство.

Так, більша частина маскування з прототипу зникла, але ми все ще не можемо поглянути на фактичну форму і розмір решітки радіатора. 

Все ще широко поширена думка про те, що та фальшрадіаторна решітка, яка була в раніше поданому Concept 4, перейде і на серійні моделі. А зовнішній вигляд того елемента в концепті був відверто кажучи дуже дивним. Але ймовірно, цього ми не дізнаємося до того моменту, як баварська компанія не представить оновлені машини.

На відміну від поточної версії автомобіля, нова модель отримає тканинний дах замість скаладючого жорсткого, і це є хорошою новиною, адже загальна вага машини повинен стати менше. Чекайте збільшення корисного простору в багажнику, тому що м’якої даху потрібно куди менше місця для зберігання, ніж жорсткої конструкції.

Ділячись своєю платформою і технологіями з седаном / універсалом 3-й Series, нова “четвірка” як у версії купе, так і кабріолет, отримає ту ж саму моторну лінійку, що і 3 Series. Йдеться про широким асортименті чотирьох- і шестициліндрових дизельних і бензинових двигунів з турбонаддувом.

Кажуть, навіть про появу плагін-гібридного агрегату, який може бути під капотом 4-й серії кабріолет. Високопродуктивні M4 Coupe і Cabrio отримають 3.0-літровий двигун з двома турбінами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!