Назвали основні помилки автомобілістів при прогріванні машини взимку

Час читання: < 1 хв.
0
Як відомо, їзда на непрогрітому автомобілі часто супроводжується не стільки холодним салоном і слабкою динамікою, скільки замерзлим лобовим склом. Спеціалісти назвали головні помилки водіїв при прогріванні авто в зимовий час.
Одним з найбільш поширених «прорахунків», досить часто обертаються незапланованими витратами, є спроба розморозити лобове скло, полив його гарячою водою. В результаті таких дій, як правило, на склі з’являються тріщини і його доводиться міняти, відзначає експерт.
Спроба полити замерзле лобове скло незамерзаючою рідиною також не призводить до його відтавання. Швидше, навпаки, додасть крижаних «візерунків» і сповільнить даний процес.

Також не слід забувати про двірники, напевно, примерзлий разом з лобовим склом. Фахівець радить вимкнути їх до запуску мотору – інакше доведеться купувати новий запобіжник.

Нарешті, ще однією частою помилкою, пов’язаною з двірниками, є спроба скористатися ними відразу після появи на лобовому склі невеликих відталих областей. Як зазначає автор статті, гумки склоочисників не можуть протидіяти кризі, який залишився на решті площі скла, а, отже, зайва поспіх в подібному випадку лише прискорить їх знос.
Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!