Categories: Авто

Огляд і технічні характеристики Skoda Superb Scout 2020

Share

У травні поточного року, керівництво компанії Skoda прийняло рішення провести презентацію чергового покоління автомобіля в кузові седан і універсал – Skoda Superb.

Крім цього, показаний був також універсал, особливістю якого стала підвищена прохідність. Ця модель після презентації отримала велику кількість позитивних відгуків, як від журналістів, так і простих автолюбителів, так що варто розглянути її більш детально.

Зовнішність універсалу підвищеної прохідності Scout була додана практично така ж, як і стандартної моделі. У передній частині автомобіля розташований рельєфний капот, злегка примружені головна оптика, фальшрадіаторная грати і передній бампер, доповненням до якого служить смужка протитуманних вогнів з світлодіодів і великого розміру повітрозабірник.

При погляді в профіль, зовні помітна форма сигари, що дозволяє зробити немаленький автомобіль набагато більш динамічним. Окремо варто відзначити наявність рельєфних бокових частин і похилого даху, з розташованими на ній рейлингами з хромованим покриттям.

Задня частина машини включає в себе великого розміру габаритні вогні і кришку багажника, а також незвичайний задній бампер. Свідченням позашляхового призначення автомобіля можна назвати наявність обважування з пластика з кузовного периметру більшого розміру, в порівнянні зі стандартною версією, дорожній просвіт і позначення повного приводу на кришці багажника.

Внутрішня частина автомобіля , як і зовнішня, практично не має відмінностей від моделі в кузові універсал. Перед сидінням водія знаходиться приладова панель з відмінною видимістю, рульове колесо з трьома спицями, яке характеризується правильно обраним діаметром обода і зручними приливами для правильного захоплення. У центральній частині торпедо виділено місце під ємнісний екран діагоналлю 9 дюймів, призначенням якого стає управління системою мультимедіа. Трохи нижче нього розташований керуючий блок системи клімат-контролю. За якістю обробки і збірки автомобіль в повній мірі відповідає поняттю «флагман» і цілком може скласти пристойну конкуренцію більш дорогим і престижних марок машин.

Особливістю даної модифікації стає наявність дерев’яних вставок, що імітують шпон, що робить його більш престижним. Особливої ​​похвали заслуговує ергономіка салону – все перемикачі та кнопки знаходяться на своїх місцях, там де вони і повинні бути для зручності користування.

Пасажирам на передніх сидіннях пропонуються комфортні крісла з великим числом регульованих параметрів. Особливістю сидінь є відмітка Scout, розташована трохи нижче підголівників.

Відмінністю від стандартних версій в кузові універсал і ліфтбек, є пропозиція даної модифікації виключно з бензиновим і дизельним моторами ТОП-рівня, а саме:

  • Дизельний двигун TDI об’ємом 2 літри потужністю 190к Щоб досягти швидкості в 100 км / ч, машині з такою силовою установкою буде потрібно 8,1 секунди, максимальна швидкість дорівнює 223 км / ч, а витрата палива в комбінованому режимі руху дорівнює 5 л на 100 км шляху.
  • Другим видом мотора є бензиновий дволітровий TSI, потужність якого становить вже 280 к.с. Цього цілком достатньо для досягнення швидкості в 100 км / год за 6,1 секунди, з можливою граничною швидкістю в 250 км / ч і витратою 7,7л на 100 км шляху.

Офіційно продажу даної моделі на території Європи почнуться до кінця 2019 року. Мінімальний рівень ціни складе від 46,15 тисячі євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Skoda

Останні записи

Автомобілі Ford відзначилися великою кількістю проблем

Ford здається не відстає від регулярних новин про свої автомобільні відгуки. В останньому інциденті порушено…

17.05.2024

Toyota випустить новий спортивний автомобіль за 1 мільйон гривень

Прем'єра прототипу Toyota S-FR від Toyota відбулася ще 2015-го року. Автомобіль позиціонувався як потенційний вбивця…

17.05.2024

Оголошено ціни на всі версії Porsche Cayenne 2025

Ціни на Porsche Cayenne сильно зросли: стартова роздрібна ціна найдешевшої моделі Porsche Cayenne 2025 становить…

17.05.2024

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024