Їх не варто купувати. Антирейтинг американських автомобілів

0
342

Як показує практика, американський автопром теж може випускати автомобілі низької якості. Нижче ми наводимо список вельми невдалих моделей з США.

Першим в антирейтингу значиться Cadillac Escalade. Електроніка даної моделі досить швидко виходить з ладу. Люк, розташований в даху автомобіля, в короткі терміни починає протікати. Проблемна в даній моделі і коробка перемикання передач. Автомобілі лінійки Ram 2500 можна віднести до абсолютно некомфортним. Поїздка на такому авто схожа з ситуацією, якби трамвай виїхав в поле. У салоні моторошна вібрація. До того ж дане авто споживає дуже багато палива.

Chrysler 200 творці наділили занадто мудрованої дев’ятиступеневою коробкою передач, яка швидко ламається. Chevrole Suburba оснащена дуже жорсткою підвіскою. Крім цього в даній моделі спостерігаються проблеми з електронікою і трансмісією.

У моделі Jeep Renegade також цілий букет недоліків. Машина споживає багато палива, має проблеми з коробкою і гальмівною системою. Ви згодні з переліченими проблемами у вищеназваних моделей.

Розкажіть в коментарях про свій досвід використання “штатівських” авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!