Nissan оновив дизайн версії GT-R Nismo – деталі

0
259

Іменитий японський автобренд Nissan оновив модель GT-R Nismo. Про що офіційні представники компанії оголосили 05.10.2019 року.

Зміни торкнулися зовнішнього вигляду обговорюваної моделі. Зокрема, конструктори використовували карбон для виготовлення даху, капота і крил авто. За рахунок застосування полегшених деталей, маса машини знизилася на 10,5 кг.

Полегшені двадцатідюймові колісні диски з алюмінію і гума Dunlop – це завершальний штрих дизайнерів. Якщо, звичайно, не брати до уваги сині наконечники патрубків вихлопної системи.

За силової частини обговорювана модель оснащується 3,8-літровим турбомотором V6 GT-R Nismo на 600 к.с. в ролі трансмісії використовується двоступенева автоматична коробка.

Варто також відзначити, що японські конструктори встановили на модель GT-R Nismo потужні гальма Brembo. Автовиробник вже приймає попередні замовлення. Орієнтовна вартість новинки 255 802 долара. Як ви вважаєте, машини подібного класу більше для душі або вони існують для демонстрації спроможності власника. Напишіть свою думку в коментарях.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!