Фермер з Канзасу побудував позашляховий Chevrolet Corvette (ФОТО)

0
1093

В основу кастомного автомобіля ліг Chevrolet Corvette C3, а силова установка запозичена у позашляховика Chevrolet Suburban.

У 2009 році 18-річний Скотт Рей придбав свій перший автомобіль, яким став Chevrolet Corvette C3. Він встиг проїздити на ньому всього близько 6 місяців, після чого мотору був потрібен капітальний ремонт.

А оскільки Рей проживає на фермі і крім раритетного автомобіля часто стикався з ремонтом різної техніки, було вирішено встановити в новий спорткар, дизельний мотор.

Власник пояснив, що давно звернув увагу на дизельні двигуни — вони більш практичні і економічніше класичних бензинових агрегатів. Рей провів невелике дослідження і зрозумів, що 6,2-літровий двигун від великого позашляховика Chevrolet Suburban без особливих доробок підходить на Corvette.

Рей знайшов старий Chevrolet Suburban 1987 року випуску. Машина була в поганому стані: на кузові було багато іржі, вм’ятин, а у трансмісії не включалася задня передача.

Зате агрегат працював справно, а в якості бонусу пробіг становив всього 193 тис. км. За підсумком фермер придбав позашляховик за 700 доларів.

Спочатку Рей відновив мотор, замінивши всі прокладки, ущільнювачі і підшипники, а також відремонтував коробку передач. Проект, хоч і не відразу, але завершився успіхом — Рей вже рік пересувається на унікальному дизельному Corvette C3.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!