У продажу з’явився шестиколісний Land Rover Defender Flying Huntsman 6×6 (ФОТО)

0
322

Один з останніх автомобілів, що з’явилися в продажу, — Defender Flying Huntsman 6×6-оцінили в 239 999 фунтів стерлінгів або близько 291 126 доларів США.

Автомобіль був зібраний 2 роки тому, а єдиний власник за цей час проїхав на ньому близько 160 км.

Унікальний атвомобіль оснащується такими опціями як кондиціонер, підігрів передніх сидінь, електричні склопідйомники, центральний замок з дистанційним управлінням і багатьом іншим.

Але те, що виправдовує його величезний цінник, було додано після того, як він зійшов з конвеєра Land Rover.

Крім додаткової осі, позашляховик переобладнали в пікап і оснастили 6,2-літровим LS3 V8 від Corvette, який забезпечує 430 к. с. потужності. Весь крутний момент передається на всі 6 коліс через 6-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Фахівці ательє Kahn Chelsea Truck Company подбали і про дизайн, встановивши нові бампера, трубчасті бічні підніжки, іншу решітку радіатора з рамками фар, бічні вентиляційні отвори, задні бризковики, кришку запасного колеса Chevsea Truck Company, а також 18-дюймові колеса з гумою 265/65 Cooper Discoverer A/T3 Sport.

Нарешті, інтер’єр отримав більш розкішний вигляд з великою кількістю шкіри. Передні сидіння всы нові, а триспицеве рульове колесо було виготовлено на замовлення.

 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!