З’явилася інформація про новий Toyota Land Cruiser 300

0
1676

За даними японських ЗМІ, позашляховик Toyota Land Cruiser 300 дебютує 24 жовтня 2019 року на міжнародному автосалоні в Токіо. Новинка збереже рамну конструкцію, але стане, при цьому, набагато легше, безпечніше і сучасніше попередника.

Передбачається, що в основу наступного покоління Land Cruiser ляже нове, високотехнологічне шасі Toyota з міцних сплавів. Крім того, стандартний набір систем активної безпеки поповниться системою напівавтономного управління і новітнім пакетом Toyota Safety Sense, а в салоні з’явиться величезний 12,3-дюймовий вертикальний тачскрін мультимедійного комплексу.

300-ий Land Cruiser, як стверджують японці, стане трохи довше попередника (на 50 мм – до 5000 мм), але збереже, при цьому, колишню колісну базу довжиною 2850 міліметрів.

Моторну гамму новинки представить 3,5-літровий бітурбований агрегат, який видає 450 кінських сил і 600 Нм крутного моменту. Пару йому складе 10-ступінчастий “автомат” Direct Shift, а повний привід, як і раніше, запропонують у всіх комплектаціях за замовчуванням. Не виключена поява гібридної версії, в якій безнаддувна бензинова «шістка», працюючи в парі з електромотором, видаватиме 354 к.с.

З чуток, Toyota Land Cruiser 300 надійде в продаж вже в наступному році, тоді ж почнеться і серійне виробництво моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!