«Як вони взагалі кузов фарбують?!»: Розповіли про недоліки Skoda Octavia A7

0
1565

Після трьох років експлуатації, протягом яких машина проїхала близько 94 000 км, власник підвів підсумки і назвав основні недоліки моделі.

Автомобілісту належить чеська Skoda Octavia A7 у виконанні Style без “допів”, яка зійшла з конвеєра в 2015 році. Під капотом авто знаходиться 1,4-літровий 150-сильний турбомотор, який поєднується з 7-діапазонним «роботом» DSG.

Основним мінусом даного автомобіля його господар вважає неякісне лакофарбове покриття, яке вже через короткий проміжок часу покривається численними сколами.

«Як вони взагалі кузов фарбують?! Якби я знав, я б машину закочував в плівку», – обурився автовласник.

Водій також підкреслив, що йому довелося замінити лобове скло, яке від піску покрилося дрібними відколами і подряпинами вже до 40 000 км пробігу. На «Октавію» встановили китайське скло, проте навіть воно виявилося якіснішим в порівнянні з оригінальним.

Також автомобіліст згадав, що на колісних арках трохи не вистачає шумоізоляції, хоча в цілому її можна вважати гідною. Разом з тим власник зазначив, що у Skoda Octavia A7 є безліч переваг, які нівелюють недоліки.

Серед плюсів він назвав економічність, надійність, комфортний салон і місткий багажник. Власник зізнався, що в цілому він задоволений своєю машиною.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!