Mitsubishi презентувала культовий пікап L200 в новому стилі (Фото)

0
348

Японські машинобудівники офіційно представили оновлений пікап Mitsubishi L200/Triton з «передком» як у Xpander. Розробники озвучили подробиці автомобіля і точну дату початку його продажів.

Презентація оновленого пікапа Mitsubishi L200 відбулася в Таїланді. Рестайлінгова вантажівка недавно стала на конвеєр в цій країні. Продажі машини стартують 17 листопада.

Оновлений Mitsubishi L200 наділений «двоповерховою» світлодіодною оптикою, як у крос-вена Xpander. Також зовнішність новинки змінили інша радіаторна решітка, інший капот, переглянутий бампери і нові задні ліхтарі.

Оновлений Mitsubishi L200 оснащується турбодизельною установкою 2.4, продуктивність якої становить 181 к.с. Агрегат працює з 6-МКПП і 5-АКПП, а його крутний момент передається на обидві осі (привід Super Select). Система отримала блокування диференціала і чотири режими роботи.

У списку оснащення оновленого Mitsubishi L200 є адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, просунута мультимедійна система з голосовим управлінням, системи утримання в смузі і відстеження сліпих зон.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!