Кабріолет BMW 8-Series повністю розсекречений

0
335

Влітку баварський концерн розсекретив відроджене купе восьмої серії. Незважаючи на індекс, це прямий спадкоємець йде зі сцени «шістки», гранично близький до неї за габаритами. Ще до світової прем’єри було відомо, що в сімействі з’явиться не тільки класичне, а й чотиридверне Gran Coupe, а також кабріолет.

Купе 8-Series показали на Паризькому автосалоні, а тепер скинули завісу таємниці і з його відкритої версії. У довжину, ширину і за відстанню між осями обидві двохдверки ідентичні. Кабріолет виявився хіба що трохи нижче: 1 339 міліметрів проти 1341-го.

Складний м’який верх змінює положення за допомогою електроприводу. Щоб підняти або опустити дах потрібно 15 секунд. Виконати трюк можна на швидкості до 50 км/год. За замовчуванням тент має чорний колір, за бажанням клієнта його замінять на сірий. Передбачені вітрозахисний екран і функція обдування ший водія і переднього пасажира теплим повітрям.

З а рахунок більш важкого даху кабріолет виявився трохи повільніший закритої двохдверки з тим же силовим агрегатом. На розгін до сотні йому потрібно 3,9 секунди, тоді як купе досягає 100 км/год на дві десяті раніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!