У мережу злили перші рендери нового Ford Bronco

0
333

На початку 2019 року відбудеться дебют відродженого американського позашляховика Ford Bronco. Скориставшись отриманою інформацією, експерти вирішили продемонструвати своє бачення майбутнього автомобіля.

Вперше Ford Bronco вийшов на ринок в 1966 році. Автомобіль випускався протягом 30 років. У 1997 році Ford Bronco замінили на п’ятидверний позашляховик Ford Expedition. Тепер же багато хто чекає появи відродженого культового авто. Але експерти мають свого розпорядженні лише тільки тизер, на якому позашляховик накритий покривалом.

При перегляді тізера варто відзначити, що новинка характеризується незграбною формою кузова з довгим капотом, вертикальної передньої половиною і невеликим нахилом вітрового скла. Ймовірно, новий Ford Bronco стане тридверним, про що свідчать пропорції автомобіля.

Новинка матиме великими напівкруглими колісними арками і широкою центральною стійкою, яка покликана відокремити дверне вікно від заднього бічного. Повідомляється, що прем’єра нового Ford Bronco може пройти на початку 2019 року в рамках Детройтського автосалону.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!