Експерти розповіли про переваги дизельних авто над бензиновими

0
1703

Незалежні експерти назвали ряд причин, за якими покупка автомобіля з дизельною силовою установкою виглядає значно вигіднішою, ніж з бензиновим мотором.

В першу чергу фахівці відзначили, що поширений міф про те, що дизельні двигуни не тільки голосно шумлять, але і сильно смердять – давно втратив свою актуальність, адже прогрес не стоїть на місці і ці недоліки давно вже змогли виправити. Крім того, зазвичай такі автомобілі є більш потужними, ніж стандартні, тому найкраще справляються з перевезеннями великогабаритних вантажів або бездоріжжям – на всі сучасні «люксові» кросовери і вантажні фури ставлять саме дизельний мотор.

Також було відзначено стабільно повільне падіння ціни на автомобілі з «вторинки», що робить перепродаж дизельного авто більш вигідним. Крім цього, солярка коштує значно дешевше звичайного палива, і на відміну від стандартних машин, більшість з яких вимагає якийсь один конкретний вид бензину, автомобіль з дизельною силовою установкою не так вибагливий в плані вибору пального. І головною перевагою є економічність дизельного палива, при правильному використанні якого можна знизити витрати на заправку до двох разів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!