З’явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися зображення нового пікапа Hyundai Creta
Фото: KDesign AG

Гамма моделей корейського автовиробника Hyundai включає таку кількість кросоверів, що встежити за ними буває непросто. Але окремо серед усіх них стоїть беззастережний бестселер Creta, який продається на багатьох ринках і довгий час був дуже популярним.

Що ще відомо про новинку

“Паркетник” вже досяг свого другого покоління, випущеного на ринок у 2019 році. І основним ринком його збуту зараз вважається Латинська Америка, де покупці не проти купувати пікапи.

Наприклад, Renault пропонував там модель Oroch, побудовану з урахуванням Duster. Що, якщо Hyundai наважаться використовувати цю ідею щодо моделі Creta днями подумав дизайнер з Бразилії Клебер Сільва, відомий в соцмережах як «KDesign AG».

Реклама

Художник опублікував зображення Creta-пікапа, дизайн якого повторює звичайний кросовер до задньої стійки кузова. Все, що розташоване за нею, відведено під відкритий відсік, де можна перевозити малогабаритні вантажі.

Фото: KDesign AG

Цікаво, що автор рендерів зумів зберегти в екстер’єрі пікапа «Крети» навіть її оригінальні задні ліхтарі, виконані у формі єдиного блоку, під якими розташував виштампування з назвою моделі – «CRETA».

У підкапотний простір віртуального концепту, що вийшов, художник встановив 1,6-літровий турбомотор, що видає майже 200 кінських сил.

Нагадаємо, у 2016 році Hyundai представив концепт-пікапа Creta STC. Машина виявилася на 38 см довшою за оригінальний кросовер, а також могла похвалитися збільшенням до колісної бази в 21 сантиметр. Вважалося, що прототип трансформується в міський утилітарник, але автомобіль так і не побачив світ, а замість нього в продаж надійшов більший пікап Hyundai Santa Cruz.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!