Досвідчений механік назвав три автомобілі, від яких краще відмовитися

Час читання: < 1 хв.
0
Досвідчений механік назвав три автомобілі, від яких краще відмовитися

Вибір надійного автомобіля, який буде легким у використанні, прослужить довго і при цьому забезпечить безпеку пасажирів — це справжній виклик. Деякі моделі варто просто оминати, і я хочу поділитися своїми думками на цю тему.

Хто ще увійшов до рейтингу

Почнемо з Dodge Dart. Цей автомобіль вперше з’явився у 1960 році, а потім його виробництво призупинили на 16 років, але в 2013-му його знову запустили як компактний седан. Але, якщо чесно, новинка зовсім не справила враження. Механік Джейкоб Картер вважає, що Dodge Dart настільки ненадійний, що постійно потребує ремонту. А ще безпека в нього не найкраща, і сучасних функцій, які зараз важливі, там просто немає.

А що стосується Volkswagen Beetle, цей автомобіль має такий культовий дизайн, але на практиці він не такий зручний. Він виглядає класно, але для повсякденного використання, на жаль, не підходить. У нього обмежений вантажний простір, і з ним досить складно впоратися, особливо якщо потрібно перевезти щось більше.

Реклама

І на завершення Ford Focus. Цей автомобіль випускають з 1998 року, і нещодавно оголосили, що виробництво припинять у 2025 році, бо компанія переходить на електромобілі. Я чув, що у Focus є серйозні проблеми з трансмісією, а ремонти можуть влетіти у копійку. І ще, його рейтинг безпеки залишає бажати кращого в порівнянні з конкурентами.

Отже, якщо ви думаєте про покупку нового або вживаного авто, можливо, варто триматися подалі від цих моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!