Новий кросовер Toyota здивував доступною ціною

Час читання: < 1 хв.
0
Новий кросовер Toyota здивував доступною ціною
Фото: Toyota

У нашу країну за схемою паралельного імпорту завезли автомобілі японського виробника, які раніше ніколи не продавалися офіційно. Це Toyota Izoa 2024, кросовер міського типу, який виробляється на підприємстві в Китаї. Стало відомо, у чому особливості моделі, а також за якою вартістю її можна придбати в нашій країні з урахуванням підвищеної ставки утилізаційного збору.

Що ще відомо про новинку

Під капотом машини розташовується атмосферний двигун на 2,0 літра, що видає потужність 141 кінську силу, що поєднується з варіатором на передньому приводі. Вартість машини складає 3,45 мільйона рублів, при цьому автомобіль новий, але випущений 2023 року. Наголошено, що це рестайл першого покоління.

Фото: Toyota

Зазначимо, що машина стала клоном Toyota CH-R , що спеціально випускається для продажу на китайському ринку. Варто зазначити, що як платформа була обрана TNGA-C, на такій же випускалися автомобілі Corolla серії е210. Габарити довжини, ширини та висоти моделі становлять 4385х1795х1565 міліметрів, при цьому колісна база дорівнює 2,64 метрам. Автомобіль має особливий дизайн, що відрізняється потужністю та динамічністю, при цьому збільшені колісні арки надають їй дещо агресивного вигляду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!