Zeekr офіційно запустила випуск компактвена Mix (ФОТО)

Час читання: 2 хв.
0

У лінійці електромобілів Zeekr з’явився новий однооб’ємник – Mix, який приєднався до мінівена 009. Демонстраційні моделі вже бачили у дилерів кілька днів тому, а з 21 жовтня почалося масове виробництво. Продажі офіційно стартують 23 жовтня.

Що відомо про Zeekr Mix

Zeekr Mix, представлений навесні, став серійною версією концепту M-Vision, показаного раніше. Однак, на конвеєрі автомобіль вийшов менш футуристичним, а за стилем наблизився до інших моделей бренду, таких як седан 007 та кросовер 7X. Передня частина компактвена отримала інтерактивну світлову панель Zeekr Stargate, яка може відображати різну інформацію. Mix також став першою моделлю на новій платформі SEA-M від Geely, яка орієнтована на максимізацію простору та безпеки.

Реклама

Згідно з сертифікаційними даними, розміри Zeekr Mix становлять 4668x1995x1775 мм, а колісна база досягає 3008 мм. Це сімейний автомобіль із трьома розсувними дверима для зручності пасажирів, тоді як двері водія відкриваються традиційним способом. У салоні – два ряди сидінь, причому передні крісла можуть обертатися на 270 градусів. Центральний підлокітник, що висувається, можна трансформувати в столик.

Zeekr Mix оснащений електромотором потужністю 422 кінські сили, який приводить у рух задні колеса. Живлення забезпечує акумулятор на 77 кіловат-годин, і, за циклом CLTC, запас ходу складає 556 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!