Названо найпотужніші автомобілі, доступні за ціною до 20 тисяч доларів

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найпотужніші автомобілі, доступні за ціною до 20 тисяч доларів

Відоме автомобільне видання HotCars поділилося черговою добіркою: цього разу експерти шукали найкращі «заряджені» автомобілі, купівля яких не розорить нового власника.

Хто ще увійшов дло рейтингу

Експерти HotCars організували черговий моніторинг авторинку та вибрали найкращі пропозиції серед відносно дешевих машин з продуктивними двигунами. Усі моделі з цього списку коштують не більше ніж 20 тисяч доларів.

Кращим “зарядженим” автомобілем на вторинному ринку в позначеному ціновому діапазоні став культовий Chevrolet Camaro SS . Мова про машину 2015 року з 400-сильним 6,2-літровим двигуном V8. На розгін до сотні американський спорткар витрачає 4,6 секунди.

Реклама

Ціни на “Камаро” можуть сильно відрізнятися – все залежить від товарного вигляду машини. Мінімальний прайс – 13 000 доларів. І він може зрости до 37 тисяч.

У ніші нових машин не дорожче 20 тисяч доларів найуспішнішою моделлю з потужним мотором став Nissan Versa 2025. Найдешевше обійдеться базовий варіант із 5МКПП. Автомобіль із варіатором коштуватиме вже близько 20 130 доларів. Оснащується компактний седан 122-сильним 4-циліндровим двигуном на 1,6 літра. У актуальне сімейство Versa для американського ринку також входять модифікації SV та SR за 21 630 та 22 330 доларів відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!