Рестайлінговий Kia Sportage (2025) показали на чергових рендерах

Час читання: < 1 хв.
0
Рестайлінговий Kia Sportage (2025) показали на чергових рендерах

Реформна версія Kia Sportage наближається до офіційного дебюту, який може відбутися до кінця цього року. Тестові прототипи цієї моделі все частіше з’являються на громадських дорогах, що провокує незалежних дизайнерів на фантазії щодо їхнього дизайну.

Що ще відомо про новинку

Напередодні автори корейського YouTube-каналу Carsanova опублікували власне бачення екстер’єру оновленого Sportage 2025, показавши машину без камуфляжу.

Як і у випадку зі своїми колегами, митці впевнені, що модернізований “Спортейдж” отримає нове оформлення передньої частини кузова. Машині дістанеться перекроєна головна оптика, яка змінить свою конструкцію та форму, а також інші грати радіатора та новий бампер.

Реклама

Місце матового пластику на колісних арках і дверях повинні зайняти глянсові вставки, а задні крила поміняти виштампування.

Очікується, що після оновлення “Спортейдж” збереже свою актуальну довжину, що становить 4,52 метри. Ширина та висота машини також не зміняться, склавши 1,87 та 1,65-метра відповідно.

Технічні характеристики машини зараз невідомі, але, ймовірно, вони залишаться колишніми. Єдині зміни в агрегатній лінійці, які можуть торкнутися Sportage, можуть торкнутися розширення його гамі гібридних версій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!