Названо найнадійніших позашляховиків, які мають великий термін служби

Час читання: < 1 хв.
0
Названо найнадійніших позашляховиків, які мають великий термін служби

Найвищий ресурс серед усіх автомобілів відзначається у позашляховиків. Експерти склали ТОП-5 надійних моделей у цьому сегменті.

Хто увійшов до рейтингу

Найвитривалішими, на думку аналітиків, є автомобілі японського складання. Лідером у цій категорії виступає позашляховик Toyota Sequoia другої генерації. Актуальне третє покоління такої оцінки поки що не заслужило через малий вік – презентація відбулася лише 2 роки тому.

У лінійці Toyota є й інші надійні моделі – Land Cruiser 200 та Land Cruiser Prado 150. Такі позашляховики мають просту конструкцію, яка не обділена надійністю. Крім того, в оснащенні передбачаються витривалі двигуни. При придбанні такого транспорту, експерти рекомендують ретельно перевіряти раму, оскільки цей елемент піддається корозійним процесам.

Реклама

Ще один приклад “довговічного” позашляховика – Mitsubishi Pajero. Цей автомобіль був створений за схожими з Land Cruiser параметрами. Незважаючи на високий рівень надійності, при покупці машини варто оцінити стан кузова. Часто під час експлуатації на поверхні з’являється іржа.

На увагу заслужив і представник китайського автопрому – Haval H9 першого покоління. За весь час присутності на місцевому авторинку модель показала себе на краще. Допомогли їй у цьому закладені експлуатаційні характеристики. H9 пропонується з довговічною підвіскою та стійким до корозії кузовом. Під час експлуатації можна мати справу з дефектами, але вони будуть пов’язані з електрикою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!