Перераховані приховані проблеми китайських автомобілів

Час читання: < 1 хв.
0
Перераховані приховані проблеми китайських автомобілів

Якість китайських автомобілів за останні роки значно покращилася. Але власники все одно стикаються із деякими проблемами, які майже неможливо перевірити до покупки. Вони проявляються через якийсь час у процесі експлуатації. Про те, до чого готуватися покупцям китайських машин, і як розпізнати проблеми, розповів автомеханік із СТО.

Що ще назвав експерт

Однією з основних проблем експерт назвав затяжне перемикання швидкостей. Водій сильніше натискає на педаль газу, коли необхідно прискоритись, а передача не перемикається вниз, як мала б. Це найчастіша проблема. Справа в тому, що двигун не синхронізований з коробкою. Найчастіше це зустрічається на коробках-роботах. Із «автоматами» такого майже не буває.

Експерт порадив ще під час тест-драйву в салоні звертати увагу на масляні потоки навколо деталей, нетипові шуми під час руху. І якщо щось йде не так, як має бути, потрібно запитувати детальну оцінку стану автомобіля у дилера.

Реклама

Корозія на кузовах китайських машин з’являється приблизно через 1,5-2 роки після використання. Це пов’язано з тим, що багато виробників порушують технологію нанесення фарби та антикорозійного ґрунту. Тому матеріали гірше тримаються на кузові та швидко перестають захищати метал.

Щоб не зіткнутися з іржею, експерт порадив перед покупкою перевіряти якість фарби не лише на верхній, а й у нижній частині кузова. А ще перевіряти стан дренажних отворів, моторного відсіку, нижньої частини багажника та дверей.

Ще одна часта проблема китайських автомобілів – швидкий вихід з ладу будь-яких комплектуючих. Найчастіше – елементів підвіски. Тому перед покупкою експерт радить вивчити документацію про якість запчастин та почитати відгуки тих, хто вже придбав такий самий автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!