Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Час читання: 2 хв.
0
Нова версія Audi A7 вперше буде представлена ​​у новому типі кузова

Незважаючи на нову назву, наступний Audi A7 продовжить конкурувати із традиційними конкурентами поточного A6, такими як BMW 5 серії та Mercedes E-Class.

Що відомо про Audi A7

Настають великі зміни в лінійці двигунів внутрішнього згоряння Audi, у тому числі і в новому A7. Він повинен замінити існуючий A6 у рамках переглянутої стратегії найменування бренду і буде розташовуватися поряд з універсалом A7 Avant у 2025 році, надаючи альтернативи ДВС для майбутнього суто електричного A6 E-Tron. Ми вже помітили A7 Avant, тому останні шпигунські зображення не надто дивують, тому що седан тісно пов’язаний з дизайном універсала.

Реклама

Як і універсал, передня частина седана черпає натхнення з нового A5 зі схожими формою фарами і низько розташованими гратами радіатора, хоча у A7 вона більша. Епоха прихованих ліній закриття і капотів-черепашок давно пройшла, і тепер передні ґрати та фари розташовуються під переднім краєм капота.

Найочевидніша різниця між сьогоднішніми A7 та A6 – це купеподібна лінія даху A7 у порівнянні з більш традиційним триоб’ємним профілем A6. Тут бачимо, що новий A7 запозичив у останнього. Бічна поверхня кузова виглядає набагато гладкішою, ніж поточна мова дизайну Audi, з меншою кількістю складок та великим акцентом на широкий та агресивний вигляд.

Як ми бачили в Avant, задня частина салону оснащена великими фарами, які включають світлову смугу на всю ширину. Очевидно, натхненні e-tron GT і Q8 e-tron самі стоп-сигнали розташовані в нижній частині затемненої по обидва боки від задніх дверей і не здаються такими тривимірними, як блоки A5 Avant.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!