Топ доступних автомобілів за продажами: які моделі в тренді

Час читання: < 1 хв.
0
Топ доступних автомобілів за продажами: які моделі в тренді

У найближчі два роки в США може не бути жодної нової машини вартістю менше 20 000 доларів. Але перш ніж вони зникнуть назавжди, люди розкуповують автомобілі вартістю менше 20 000 доларів. із швидкістю, якої ми не бачили вже кілька років.

Хто увійшов до списку

Компанії опублікували цього тижня дані про продажі за третій квартал, і схоже, що люди не можуть насититися дешевими автомобілями, такими як Kia Forte, Nissan Versa та Mitsubishi Mirage. Продажі Forte зросли на 6,0% цього року, продажі Nissan Versa (на фото) зросли на 64,2%, а Mirage зросли на колосальні 114,3%. Оскільки Kia конкурує у більш масовому сегменті (проти таких як Honda Civic), цього року вона продала вражаючі 101 093 моделі Forte.

Nissan продав скромніші 29 302 Versas у 2024 році, а Mitsubishi вдалося продати 20 024 Mirage навіть після оголошення про припинення випуску малолітражного автомобіля.

Що змушує людей повертатися до маленьких дешевих машин? Mitsubishi стверджує, що доступність Mirage покращує продажі, в той час як Versa щойно отримала фейсліфтинг, який може допомогти їй. Forte завжди був відносно сильним продавцем, але його покращені продажі доводять, що люди, як і раніше, хочуть доступні чотиридверні автомобілі.

І люди мають хотіти ці машини. Nissan Versa – досить фантастичний седан за свою ціну – як я дізнався з перших рук – і Forte, і Mirage мають чудову ціну. Mitsubishi Mirage коштує 17 480 доларів на 2 роки

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!