Представлено гібридну версію Subaru Forester E-Boxer

Час читання: 2 хв.
0
Представлено гібридну версію Subaru Forester E-Boxer

Одним із найпопулярніших автомобілів японського бренду Субару є Subaru Forester 2024. З моменту своєї появи у лютому 1997 року він пережив шість поколінь. Загалом по всьому світу було продано понад п’ять мільйонів екземплярів. Ця модель є однією з небагатьох, яка може похвалитися таким успіхом, посідаючи третє місце з продажу в Європі. Напередодні 2025 року її було оновлено.

Детальніше про Subaru Forester E-Boxer

На ринок Forester планує вийти у виконанні E-Boxer. Очікується, що його дебют відбудеться у найближчі місяці. Новий Forester відрізняється більш сучасним дизайном, з новою решіткою радіатора, яка стала ширшою і має глянсове чорне оздоблення в області, що гармонує з фарами, які не змінилися формою, але отримали внутрішнє оновлення, включаючи більш тонку секцію у верхній частині. Лінії бампера також було перероблено. Позаду Forester також помітно перетворився.

фото: Subaru
фото: Subaru

Subaru запропонує палітру з одинадцяти кольорів кузова, включаючи два абсолютно нові, а також 18- та 19-дюймові колеса у різних варіантах. Інтер’єр також вражає своєю продуманістю. Хоча він зберігає великий 11,6-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи у вертикальному положенні, вентиляційні отвори було змінено. Система EyeSight стала потужнішою завдяки новій ширококутній камері та передньому радару.

фото: Subaru

Forester E-Boxer оснащений силовою установкою MHEV, яка включає 2,0-літровий опозитний двигун на 136 л. та електроагрегат на 16,7 л.с. при прискоренні. Він поєднується з АКПП Lineartronic та повним приводом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!