Renault представить новий водневий концепт на автосалоні в Парижі

Час читання: < 1 хв.
0
Renault представить новий водневий концепт на автосалоні в Парижі

На Паризькому автосалоні 2024 року марка Renault представляє водневий концепт-кар Embleme. Він використовує унікальну силову установку.

Детальніше

Провісником майбутніх моделей Renault стане новий концепт Embleme, що відноситься до D-сегменту. Новинку покажуть на Паризькому автосалоні.

Для марки цей концепт не просто демонстраційний автомобіль. Це розробки французьких інженерів щодо створення електромотора з водневим паливним елементом.

АКБ на 40 кВт-год дозволяє Embleme на одній електротязі проїжджати кілька сотень кілометрів. Воднева складова – це 350 кілометрів плюс до далекохідності. Сумарний запас перебігу шоу-кара перевищує 500 кілометрів.

А ще під час створення Embleme французи застосовували перероблені матеріали. Над зовнішністю автомобіля марка працювала у співпраці з командою Alpine F1. Так що, крім екологічності, концепт має ще одну сильну сторону – відмінну аеродинаміку. Чи стане Embleme серійним, поки що інформації немає. Але цей концепт може виступити прообразом наступника моделі Laguna.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!