Volkswagen представив концепт Gen.Urban для пілотного проекту автономного водіння

Час читання: 2 хв.
0
Volkswagen представив концепт Gen.Urban для пілотного проекту автономного водіння

До процесу керування транспортним засобом всі ставляться по-різному. Для когось це утомливе заняття, а є ті, хто отримує від нього насолоду. При цьому і ті, й інші з нетерпінням очікують на появу просунутих систем автономного водіння, які суттєво спрощують процес водіння. У цьому напрямку активно працює Volkswagen , пропонуючи велику кількість сучасних опцій.

Детальніше

Зокрема, багато автомобілів зараз оснащуються навігаційними модулями, якими можна керувати за допомогою голосових команд. Як стало відомо, Volkswagen запускає масштабний проект із вивчення нового досвіду водіння. Для цього був створений цікавий концепт Volkswagen Gen.Urban, оснащений системою автономного водіння. Особливого акценту, щоправда, було зроблено на тому, що цей електромобіль у серійне виробництво не піде.

Фото: Volkswagen
Фото: Volkswagen

Volkswagen також вивчає можливість впровадження нової форми довгострокової мобільності – послуги трансферного транспорту на запит через мобільний додаток. Але перед впровадженням цієї програми збирається інформація щодо того, як пасажири сприймають автономне керування 4-го рівня, і чи є це безпечним варіантом у реальних дорожніх умовах.

Фото: Volkswagen

Перші випробування відбудуться на восьмикілометровій трасі. Основними критеріями безпеки є ширина вулиці та мінімальний зустрічний рух, а також наявність водія, який братиме на себе керування у будь-який момент. Технічні фахівці проводитимуть випробування в середньому три дні на тиждень, проїжджаючи до 80 км на день, щоб зібрати якомога більше інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!