Tesla Model Y отримає новий дизайн, натхнений Model 3

Час читання: 2 хв.
0
Tesla Model Y отримає новий дизайн, натхнений Model 3

Торік Tesla провела планове оновлення свого популярного седана Model 3, який отримав більш сучасний дизайн, але трохи суперечливі новації в інтер’єрі. Як мінімум частина з цих змін може бути перенесена до реформованого Tesla Model Y. Новинка отримає назву Juniper і з’явиться у 2025 році. Як вона може виглядати, показали дизайнери порталу «AutoExpress».

Як основу для зображень використовувалися шпигунські знімки прототипів Juniper, що просочилися в Мережу. 

Що відомо про Model Y нового покоління

Основна точка диференціації між Model 3 та новою Model Y розташовуватиметься ззаду. Кросовер повинен отримати світлову смугу на всю ширину багажника з вбудованим написом Tesla і компактну камеру, заховану в секції з чорною глянсовою обробкою. Світлові кластери будуть схожі на ті, що використовує Model 3, і обзаведуться більш чітким світлодіодним підписом, а також прихованими покажчиками повороту.

Загальна форма кузова навряд чи зміниться, тому висока кришка багажника і сильно похилий заднє скло перенесуть з актуальної моделі в майбутню. Разом з ними з діючої Model Y реформований автомобіль перекочує довга колісна база і короткі звиси.

Попереду новинка може повторити дизайн оновленої Model 3. Вужчі фари і плавні лінії повинні надати автомобілю підтягнутий вигляд і трохи освіжити його актуальний стиль.

Очікується, що нові Model Y будуть пропонуватися із заднім приводом, повним приводом та у продуктивній версії, яка зможе похвалитися потужністю понад 500 кінських сил. Є ймовірність, що у них буде кілька варіантів акумуляторів, найємніший із яких отримає запас ходу близько 560 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!