Два найпродаваніші моделі Toyota розчарували за показниками надійності

Час читання: < 1 хв.
0
Два найпродаваніші моделі Toyota розчарували за показниками надійності

Автомобілі Toyota зазвичай славляться своєю надійністю, проте іноді окремі моделі можуть негативно вплинути на загальну репутацію.

Згідно з даними iSeeCars, два з найпопулярніших гібридних автомобілів Toyota отримали насторожуючі оцінки щодо надійності. Це стосується лише цих моделей, а не всієї гібридної лінійки компанії.

У дослідженні, яке охопило понад 12 мільйонів авто, найменш надійними визнано Toyota RAV4 Hybrid та Toyota Prius Prime. RAV4 Hybrid отримав оцінку 6,2 з 10, тоді як Prius Prime — лише 5,7 з 10.

Водночас інші гібриди Toyota, як-от Tundra Hybrid, Sequoia Hybrid, Highlander Hybrid і Venza Hybrid, показали набагато кращі результати, заробивши від 8,9 до 10 балів.

Тривалість експлуатації RAV4 Hybrid за результатами дослідження складає в середньому 12,2 роки, а ймовірність того, що автомобіль подолає понад 320 тисяч кілометрів без капітального ремонту, становить лише 17,7%.

Щодо Prius Prime, його середній термін служби теж 12,2 роки, а шанс подолати 320 тисяч км без серйозних поломок становить лише 15,4%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!