За кілька років з’явиться електричний конкурент Ford Transit від Kia (фото)

Час читання: 2 хв.
0
За кілька років з'явиться електричний конкурент Ford Transit від Kia (фото)

Kia готується увійти на ринок електричних фургонів із випуском своєї першої моделі з нової лінійки комерційних електромобілів вже наступного літа. Ця серія може створити серйозну конкуренцію для сімейства Ford E-Transit.

Концепція Kia PBV (Platform Beyond Vehicle) не зосереджена на окремій моделі, а відображає загальну стратегію компанії в галузі комерційних автомобілів. Лідером серії стане середньорозмірний фургон Kia PV5, який змагатиметься з такими моделями, як Ford E-Transit Custom. Kia також планує випустити варіанти PV5 з високим дахом та кабіною на шасі, а також анонсувала пасажирську версію.

Цей крок відкриває Kia доступ до ринку комерційних електромобілів, розширюючи її електричний модельний ряд. Хоча конкретні характеристики фургона поки що не розкриті, можна очікувати, що він використовуватиме сучасні технології та забезпечуватиме високу продуктивність.

Оголошення Kia про випуск електричного фургона привернуло увагу конкурентів, зокрема Ford, лідера цього сегменту. Конкуренція на ринку комерційних електромобілів стає все більш напруженою, що означає, що Ford Transit не повинен втрачати пильність перед появою серйозного конкурента від Kia.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!