Новий Opel Mokka без маскувальної обшивки: з’явилися перші зображення

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Opel Mokka без маскувальної обшивки: з'явилися перші зображення

Другий сезон популярного кросовера Opel Mokka підготував ряд оновлень як у дизайні, так і в оснащенні. Модель отримала фейсліфтинг, який покликаний освежити її вигляд та підвищити комфорт. Очікується, що це позитивно вплине на продажі. Нещодавно Opel Mokka 2025 був помічений на дорогах без маскування після тестувань в захисній плівці.

Останні шпигунські фото демонструють новий дизайн автомобіля. Зокрема, змінено фари головного світла, які тепер мають світлодіодну технологію для покращення освітлення. Оновлені також решітка радіатора та бампер. Профіль і задня частина автомобіля зазнали лише незначних змін, тоді як задні ліхтарі, хоча й зберегли свою форму, отримали нову графіку, схожу на ту, що використана у новому Opel Corsa.

Реклама

Нові колісні диски та оновлена кольорова гама також відзначаються серед змін. Окрім модернізацій зовнішності та оснащення, Opel Mokka отримає нові технічні характеристики. Модель буде доступна з бензиновими двигунами та установками з 48-вольтовою легкою гібридною технологією (MHEV). Трансмісії включатимуть як механічну коробку передач, так і автоматичну трансмісію з подвійним зчепленням. Всі версії передаватимуть потужність на передню вісь, а електричні моделі будуть оснащені двигунами потужністю 136 і 156 к.с. Оновлений Opel Mokka буде представлений до кінця цього року, а в продаж надійде вже наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!