Volkswagen втретє відкликає електричні кросовери ID.4

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen втретє відкликає електричні кросовери ID.4

Volkswagen відкликає 98 806 електричних кросоверів ID.4 через дефекти в дверних ручках, які можуть випадково відкриватися під час руху. Це вже третій випадок відкликання автомобілів з тієї ж причини, згідно з даними Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США.

Причина проблеми полягає в тому, що дверні ручки на моделях ID.4 2021-2024 років не відповідають заводським стандартам захисту від води. Вода може потрапити на електронну плату дверної ручки, що може викликати несправності, включаючи спонтанне відкриття дверей.

Volkswagen дізнався про проблему в лютому цього року, коли постачальники вжили контрзаходів. Подальше розслідування виявило проникнення води та корозію в електроніці дверних ручок, що спричинило необхідність нової кампанії з відклику.

Реклама

Хоча німецький виробник не повідомляє про жодні травми чи аварії, за період з червня 2023 року по травень 2024 року компанія отримала 135 претензій за гарантією.

В рамках відклику дилери перевірятимуть кожну дверну ручку і, при необхідності, замінюватимуть її на нові вдосконалені деталі. Крім того, Volkswagen ID.4 отримають оновлення програмного забезпечення, яке змінить параметри роботи дверних ручок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!