Audi почала тестувати новий 800-сильний RS 6 Avant e-tron: перші фото

Час читання: < 1 хв.
0
Audi почала тестувати новий 800-сильний RS 6 Avant e-tron

Нещодавно компанія Audi представила новий Audi A6 Avant e-tron, але незабаром очікується ще один важливий дебют у цій лінійці. Йдеться про найспортивнішу версію – Audi RS 6 Avant e-tron 2026 року. Автомобіль уже проходить дорожні випробування, і вдалося отримати кілька ексклюзивних знімків. Хоча тестується він у камуфляжі, деякі елементи дизайну залишили відкритими.

Audi RS 6 Avant e-tron обіцяє вражати характеристиками. У вільному доступі вже з’явилася певна інформація про модель, і вона матиме відмінні риси у дизайні. Хоча раніше очікувалося, що тестування розпочнеться не раніше зими, Audi вирішила прискорити цей процес. На шпигунських фото можна помітити кілька цікавих деталей, зокрема частково відкриту оптику та повітрозабірники.

Реклама

Автомобіль виразно підкреслює спортивний стиль. Він оснащений широкими колісними арками, гострішими бічними спідницями та вертикальними “зябрами” на передніх крилах. Усе це вказує на те, що RS 6 Avant e-tron буде одним із найшвидших у своєму сегменті. Очікується, що автомобіль отримає 20-дюймові колеса з високоякісною гумою для максимального зчеплення з дорогою.

Офіційна прем’єра Audi RS 6 Avant e-tron запланована на середину 2026 року. Інтер’єр автомобіля буде розрахований на п’ять місць. Двомоторна силова установка забезпечить вражаючу потужність — близько 800 кінських сил. Також передбачені повний привід quattro і потужна літій-іонна батарея із запасом ходу близько 650 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!