Розкрито першу інформацію про оновлену Toyota GR Corolla

Час читання: < 1 хв.
0
Розкрито першу інформацію про оновлену Toyota GR Corolla

Toyota GR Corolla нещодавно отримала 8-ступінчасту автоматичну трансмісію та оновлений двигун, але, здається, компанія готує ще більше змін. Під час дорожніх тестів у Європі було помічено новий прототип GR Corolla.

Попри камуфляж, дизайн бампера прототипу майже не відрізняється від поточної версії, за винятком відсутності кількох сенсорів. Це залишає відкритим питання, які саме оновлення готує Toyota. Існує ймовірність, що компанія планує представити рестайлінг або спеціальну версію GR Corolla.

Такі припущення мають підстави, оскільки поточна версія Corolla дебютувала ще у 2018 році, а спортивна GR-модифікація — у 2022-му. Незважаючи на зусилля Toyota з підтримання актуальності моделей, обидва автомобілі починають здаватися застарілими. Прототип поки не розкриває багато деталей, але незначна кількість камуфляжу може свідчити про мінімальні зміни. Водночас це може бути рання стадія розробки, тому остаточні висновки робити зарано.

Реклама

Вже відомо, що GR Corolla 2025 модельного року отримає новий передній бампер для покращення охолодження двигуна та аеродинаміки. Також додадуть систему launch control, нові інтер’єрні рішення та модернізовану підвіску з посиленими пружинами й стабілізаторами на задній осі.

Основні зміни торкнуться двигуна: 1,6-літровий трициліндровий турбомотор зможе розвивати потужність у 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту, що на 30 Нм більше, ніж у поточній версії.

Таким чином, Toyota продовжує удосконалювати GR Corolla, впроваджуючи як технічні, так і візуальні оновлення, що робить модель ще привабливішою для любителів спортивних авто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!