Оголошено ціни на електромобіль Audi A6 e-tron

Час читання: < 1 хв.
0

Audi офіційно оголосила ціни на свою нову повністю електричну модель Audi A6 e-tron, яка має всі шанси стати серйозним конкурентом Mercedes-Benz EQE та BMW i5. Початкова ціна на базову версію з потужністю 367 к.с., батареєю ємністю 100 кВт-год і запасом ходу до 756 км складає приблизно 75 тисяч євро.

Для тих, хто шукає додаткові преміум-опції, доступна версія Advanced Edition за 80 тисяч євро, яка включає спортивний екстер’єр і 20-дюймові колеса. Ще більш спортивна S Edition коштує близько 84 тисяч євро і пропонує матричні LED-фари, шкіряні сидіння і спортивне кермо.

Найпотужніша модель в лінійці – Audi S6 e-tron – оснащена 503 кінськими силами і повним приводом. Ціна на цей електромобіль починається з 100 тисяч євро, а версія Avant коштує від 101 тисячі євро. S6 e-tron також має адаптивну пневмопідвіску та унікальні спортивні деталі.

Реклама

Audi також натякає на можливість появи більш доступної версії з меншим акумулятором та зниженою ціною, яка має з’явитися до кінця року. Ця новинка робить преміум-електромобілі більш доступними і обіцяє стати популярною серед шанувальників високих технологій і екологічних рішень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!