Представлено версію Nardo Sport Edition двох моделей Audi

Час читання: 2 хв.
0

Audi представила новий пакет Nardo Sport Edition для моделей S6 і S7, який відрізняється ексклюзивним кольором Nardo Gray. Цей пакет додає значну вартість: 9700 доларів для S6 у комплектації Prestige та 11200 доларів для S7 Prestige. Подробиці про новинки були оприлюднені 5 вересня.

Nardo Sport Edition не обмежується тільки унікальним кольором кузова. Пакет включає чорний дах і 21-дюймові колеса у тому ж кольорі, а також темні логотипи та рамки фар для додаткової агресивності. Карбонові декоративні кришки дзеркал підкреслюють стиль і динамічний вигляд автомобілів.

Обидві моделі, S6 та S7, оснащені однаковим 2,9-літровим V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 444 кінських сили, що працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною трансмісією та системою повного приводу. S6 представлений як седан, а S7 – як ліфтбек, але інтер’єри обох моделей дуже схожі. Пакет Nardo додає яскраві дизайнерські акценти.

Реклама

Салони обох версій оброблені шкірою у відтінках Jet Gray і Black, з червоними швами Crimson Red, ромбоподібними вставками та фірмовими логотипами на спинках сидінь. Червоні деталі також присутні на центральній консолі, верхній частині панелі приладів, дверних панелях і кермі. Ремені безпеки також мають червоне оздоблення Crimson.

Замовлення на Audi S6 і S7 2025 року у комплектації Nardo Sport Edition вже доступні. Ціна S6 стартує від 95 095 доларів, а S7 – від 105 595 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!